DKV primește premiul de prestigiu "Cel mai bun brand al anului 2017"
26/06/2017
DKV primește premiul de prestigiu "Cel mai bun brand al anului 2017"

Liderului între furnizori europeni de servicii privind asigurarea mobilității i se conferă din nou un titlu din categoria "Carduri de combustibil".

Proprietarii de vehicule comerciale din Germania și-au făcut alegerea: pentru a 13-a dată, cititorii lastauto omnibus, trans aktuell și FERNFAHRER au acordat DKV Euro Service titlul de cel mai bun brand din categoria cardurilor de combustibil. Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc la 21 iunie 2017 la reședința Ludwigsburg.

—. "Suntem mândri că am câștigat din nou în lupta competitivă în acest segment important al pieței noastre naționale", a declarat directorul de marketing al companiei DKV, Ulrich Volter, 

—Noi nu doar punem în aplicare conceptul de apropiere de client, oferindu-le servicii de calitate superioară, dar, de asemenea, colaborăm îndeaproape cu clienții pe parcursul dezvoltării ulterioare a gamei noastre de produse. Mă bucur foarte mult că piața recunoaște aceste merite ".

Aproape 10 mii de cititori au votat
În general în participarea la preselecție, care a avut loc cu sprijinul organizației experților DEKRA au luat parte 9 680 de cititori, care sunt membri în rîndul profesioniștilor din domeniul lor. Ei au evaluat mărcile în favoarea produselor pe care le-au ales, în 24 de categorii. Rezultatele reprezintă un indicator fiabil al calității pentru reprezentanții industriei.

 

 

 

 

Linia fierbinte a deservirei tehnice 24/7
Ați pierdut cardul? Blocarea cardului
Accident sau informații de urgență
Formularul de feedback
Contactați-ne pentru a fixa o consultație personală - și noi te vom suna înapoi!
CAPTCHA
Parteneri
© Webmaster Studio Toate drepturile sunt rezervate